EDİRNE / MERKEZ - Lala Şahinpaşa Ortaokulu

Lala Şahinpaşa Ortaokulu

Adres
Barutluk Mah./Londra Asfaltı/Fırınlar Sırtı Mevkii/Arnavutköy Küme evleriTOKİ MERKEZ/EDİRNE
Vizyon
Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu, öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip,nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz Sosyal Bilimler ve Anadolu gibi Türkiye´nin başarılı liselerine öğrenci gönderen bir kurumdur.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim ve öğretim verilmektedir.
Okulumuzda dersler 08:40´de başlar ve 15:20´de sona erer.
Okulumuz ısı enerjisini doğalgaz yakıtlı kaloriferden karşılamaktadır.
Ulaşım
Birçok istikametten Serhad Birlik (ETUS) araçlarıyla düzenli ulaşım bulunmaktadır. Okulumuz Valilik´e 3 km, Belediye Başkanlığı´na 2,6 km, Selimiye Camii´ye 2,3 km, Orduevi´ne 3,1 km, TOKİ´ye 0 km uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri
Barutluk Mah. Londra Asfaltı Fırınlar Sırtı Mevkii Arnavutköy Küme Evleri TOKİ Merkez / EDİRNE
Merkezdedir.
Futbo, Futsal, Basketbol, Voleybol , Hentbol, Okçuluk